Growing with LED's
Al 6 jaar fotograferen we alles voor Philips Horticulture in binnen en buitenland - De tuinders en hun innovatieve teelt technieken.
Nu lijkt dat simpel, maar LED verlichting in kassen is een ware fotografsche uitdaging. Des te trotser zijn we Philips mogen helpen te groeien in deze prachtige high-tech markt.

We zijn al jaren superblij met jullie werk
— Bas Campfens Marcom Philips Horticulture

Wow! Ik ben erg onder de indruk, een paar fragmenten had ik natuurlijk al gezien, maar daar zijn enorm veel shots bijgekomen, dat had ik niet verwacht.
— Tristan Martin - Gemeente Tilburg

10 meter onder de grond
Een reportage over de aanleg van een nieuwe riolering onder het NS plein te Tilburg. De uitdaging om een 200 meter lange buis te 'boren' hebben we mogen vastleggen in beeld en film. Een 30 tal contact momenten, veiligheidschoenen, helmen, en zelfs eigen harnassen om op groote hoogte veilig te fotograferen.


Corné stopt een tomeloze energie, een bonk passie en een lading vakkennis in zijn werk. Dat zie je terug in al zijn beelden!
— Thijs Hartveld, marketing Avans+

Mensen in hun rol
Honderden opleidingen, tientallen brochures, web, billboards en natuurlijk de landelijke commercial. Zie je Avans+, dan zie je ons fotografisch en filmish werk. En daar zijn we erg trots op.


Baanbrekende techniek
Spanje, Denemarken, Finland maar ook gewoon in de Benelux. Voor Omron mogen we direct met de klanten aan tafel - blind vertrouwen heet dat. En dat is precies wat wij ook willen.


logo_hu.jpg

Mensen in ontwikkeling
Voor de Hogeschool Utrecht hebben we de fotografie voor het Post Bachelor gedeelte van de nieuwe website gedaan. Hiervoor ontwikkelden we, samen met Lydia van Liebergen een beeldlijn voor deze specifieke doelgroep. Dit leverde een heldere manual op waardoor de eenheid in de fotografiestijl wordt gewaarborgd.

Tijdens het hele proces van ontwikkeling tot uitvoering denkt hij mee, is hij flexibel en geeft goede adviezen. Tijdens de opname dagen weet hij de mensen te benaderen op een persoonlijke en professionele manier tegelijk. Hij is niet onder de indruk van problemen; hij lost ze op. Zo hebben we foto’s (en een manual) gekregen waar we heel veel complimenten over krijgen. We hopen nog vaak met Corne samen te werken!
— Mees Hermes Adviseur Huisstijl